nils van der poel os

Är han ett geni eller är han en dåre. Han vill säkra guldet.


Os I Peking Hojdpunkter Nils Van Der Poel I Tarar Pa Pallen Efter Os Guldet Svt Play

Nu är det van der Poel vi kopierar.

. Njut av Nils van der Poels skridskoåkning medan det går. Upptäck mer Visas som lista. Men han vill själv inte öka förväntningarna på ett nytt världsrekord i OS.

Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare. Skridskoåkaren Nils van der Poel är laddad för ett nytt guld på fredagen. OS-tävlingen på 10 000 meter kan vara hans sista stora på länge kanske för alltid.

25-åringen klarade av att hantera rollen som guldfavorit och vann på söndagen OS-guld på 5. Bland annat för att göra värnplikten vid arméns jägarbataljon i Arvidsjaur. Kan ses till 28 jan 2023.

Läs mer om Vinter-OS i Peking 2022. Efter OS i Pyeongchang där van der Poel slutade på 14e plats på 5 000 meter tog han en två år lång tävlingspaus från skridskosatsningen. En upplevelse som verkar ha förtagits något av en inställd skidmarsch på grund av för kallt väder.

Nils van der Poel har rubbat om skridskovärlden med sin hårda träning. Nils van der Poel förbättrar sitt eget världsrekord på 10 000 meter och har greppet om ett andra OS-guld i Peking. Lägg till i Min lista.

Frågan är om någon ska kunna rå på supersvensken Nils van der Poel. SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Nils van der Poel förbättrar sitt eget världsrekord på 10 000 meter och har greppet om ett andra OS-guld i Peking.

Skridsko 11 februari 2022 0935 van der Poel gick i. Skridskoåkaren Nils van der Poel är olympisk mästare för första gången. På fredagsmorgonen står Nederländerna stilla när skridskons kraftprov 10 000 meter avgörs.

Skridsko 11 februari 2022 0935 van der Poel gick i. Rättigheter Kan bara ses i Sverige. Nils van der Poel säger att han är i bättre form än han någonsin har varit.

Publicerades Fre 28 jan.


Allt Om Nils Van Der Poel I Os Gulden Mamman Och Langden


Jji28rmhbdwtm


Qrc4fzp9449kum


Uxdll2szo9fyrm


Tarhscdwufvmem


Nils Van Der Poel Os Mastare Pa 5000 M Sveriges Olympiska Kommitte


Csewalftqmoaem


Os Nils Van Der Poel Wins Os Gold Leifby Don T Worry


Nils Van Der Poel Turned Gold On The 5000 Meter Crossing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel